Plan eenvoudig online je afspraak via onderstaande rode button. Je wordt dan omgeleid naar mijn online agenda. Hier kan je zelf eenvoudig de datum en tijd kiezen en direct inplannen.

Je kunt ook het contactformulier invullen, ik neem dan z.s.m. contact met je op.  Daarnaast kun je mij natuurlijk ook gewoon mailen, bellen of appen. Ga hiervoor naar de contact pagina.

 

Gratis kennismaking!

Ik snap dat je misschien wat vragen hebt of dat je eerst wilt weten met wie je "in zee" gaat... Geen probleem, de kennismaking is altijd gratis en volledig vrijblijvend. Het gesprek kan telefonisch of online (via Zoom of Teams) en duurt ongeveer 10 minuten.

 

 

Eerste consult online / praktijk € 110,=

Dit consult vindt plaats in de praktijk te Beverwijk en duurt tussen de 75 en 90 minuten. In de week na het consult krijg je per mail een persoonlijk plan van aanpak waar minimaal je zes weken mee aan de slag kunt.

 

Eerste consult online € 110,=

Dit consult vindt online plaats via Microsoft Teams, dit duurt tussen de 75 en 90 minuten. Je krijgt van mij na bevestiging van je afspraak een link om deel te nemen aan het consult. In de week na het consult krijg je per mail een persoonlijk plan van aanpak waar minimaal je zes weken mee aan de slag kunt.

 

Opvolgconsult online of Praktijk € 75,=

Dit consult vindt plaats in de praktijk te Beverwijk en duurt max. 45 minuten. 

 

Opvolgconsult online € 75,=

Dit consult vindt online plaats via Microsoft Teams en duurt max. 45 minuten.Je krijgt van mij na bevestiging van je afspraak een link om deel te nemen aan het consult.

 

Kort consult € 45,=

Dit consult vindt online of in de praktijk te Beverwijk plaats en duurt max. 25 minuten. Tijdens dit consult kan je terecht met alle vragen over leefstijl,  voeding, supplementen etc.

Vergoeding zorgverzekeraar

Gedeeltelijke vergoeding van bovenstaande consulten door de zorgverzekeraar is wellicht mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check bij jouw zorgverzekeraar of jij hiervoor in aanmerking komt. Meer informatie vind je  hier: https://catvergoedbaar.nl/

 

Onderstaande huidbehandeling worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

De huid is een reflectie van de inwendige gezondheid. Je kunt dus van de huid 'aflezen' of er in het lichaam processen zijn die misschien niet helemaal soepel verlopen...

Ik werk met het merk Absolution

Facial 60 minuten € 58,=

 

Facial 75 minuten € 68,=

 

Facial 90 minuten € 78,=