Vul het CONTACT formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.  Daarnaast kun je mij natuurlijk ook gewoon mailen, bellen of appen. Ga hiervoor naar de contact pagina.

 

Gratis kennismaking!

Ik snap dat je misschien wat vragen hebt of dat je eerst wilt weten met wie je "in zee" gaat... Geen probleem, de kennismaking is altijd gratis en volledig vrijblijvend. Het gesprek kan telefonisch of online (via Skype) en duurt ongeveer 10 minuten.

 

 

Eerste consult online / praktijk € 125,=

Dit consult vindt plaats in de praktijk te Beverwijk en duurt tussen de 75 en 90 minuten. In de week na het consult krijg je per mail een persoonlijk plan van aanpak waar minimaal je zes weken mee aan de slag kunt.

 

Eerste consult online € 125,=

Dit consult vindt online plaats via Microsoft Teams, dit duurt tussen de 75 en 90 minuten. Je krijgt van mij na bevestiging van je afspraak een link om deel te nemen aan het consult. In de week na het consult krijg je per mail een persoonlijk plan van aanpak waar minimaal je zes weken mee aan de slag kunt.

 

Opvolgconsult online of Praktijk € 80,=

Dit consult vindt plaats in de praktijk te Beverwijk en duurt max. 45 minuten. 

 

Opvolgconsult online € 80,=

Dit consult vindt online plaats via Microsoft Teams en duurt max. 45 minuten.Je krijgt van mij na bevestiging van je afspraak een link om deel te nemen aan het consult.

 

Kort consult € 58,=

Dit consult vindt online of in de praktijk te Beverwijk plaats en duurt max. 30 minuten. Tijdens dit consult kan je terecht met alle vragen over leefstijl,  voeding, supplementen etc.

 

Let op! De praktijkruimte is minder goed te betreden door minder validen, graag bespreek ik samen met jou voorafgaand aan het consult de mogelijkheden. Ook is er geen wachtruimte aanwezig, probeer dus op tijd te zijn (dus ook niet veel te vroeg).

Vergoeding zorgverzekeraar

Gedeeltelijke vergoeding van bovenstaande consulten door de zorgverzekeraar is wellicht mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check bij jouw zorgverzekeraar of jij hiervoor in aanmerking komt. Meer informatie vind je  hier: https://catvergoedbaar.nl/

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door beroepsorganisatie CAT.