Locatie en praktijk.

 

Mijn praktijk bevindt zich aan de Creutzberglaan te Beverwijk. Je kunt ook kiezen voor een online consult wanneer je bijvoorbeeld niet makkelijk van huis kunt, moeilijk ter been bent of wellicht gewoon te ver weg woont. Het consult wordt dan tot stand gebracht via Zoom of Teams. Je dient hiervoor enkel in het bezit te zijn van een PC, laptop, tablet of smartphone met een goedwerkende WIFI of ethernet verbinding. Na het maken van een afspraak verstuur ik via mail een uitnodiging om deel te kunnen nemen aan de online Teams meeting. Meer informatie vind je hier: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/log-in

 

Wij werken uitsluitend op afspraak. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Helaas is de praktijkruimte voor sommige minder validen wat minder goed te betreden (i.v.m. hoge dorpel), graag bespreek ik samen met jou voorafgaand aan het consult de mogelijkheden. Ook is er geen wachtruimte aanwezig, probeer dus op tijd te zijn (maar ook niet veel te vroeg).

 

Adres praktijk:

Creutzberglaan 47H

1943 NT Beverwijk

Tel. 06 24599687

Let op!

Onze praktijk ligt niet direct aan de weg. Ga naast Creutzberglaan 49a het grindpad op, na 180 meter bevindt de praktijk zich aan je rechterhand. Of volg gewoon de bordjes Praktijk Binnenste Buiten!

Voor de praktijk is voldoende parkeermogelijkheid.

Kom je met het openbaar vervoer? Check dan OV reisinformatie. Houd er rekening mee dat het vanaf de dichtstbijzijnde bushalte nog zeven minuten lopen is naar de praktijk.

 

 

Volg ons ook op de socials!