Hoe werkt het?

Heb je genoeg van die vervelende klachten en / of wil je advies over een gezondere leefstijl? 

Het lijkt soms moeilijker dan het is... Elk advies dat je van mij krijgt is persoonlijk, praktisch en gebaseerd op het aanpakken van oorzaken en behalen van resultaten.  Omdat het belangrijk is dat je een beetje snapt hoe het lichaam functioneert en waardoor jouw klachten kunnen ontstaan, zul je altijd veel uitleg krijgen tijdens de consulten. Zodat je weet wat jij kunt doen om afscheid te nemen van je klachten!

Vergoeding zorgverzekeraar

Gedeeltelijke vergoeding door de zorgverzekeraar is wellicht mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check bij jouw zorgverzekeraar of jij hiervoor in aanmerking komt. Meer informatie vind je  hier: https://catvergoedbaar.nl/

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door beroepsorganisatie CAT.

 

1. Plan een afspraak

Het begint natuurlijk bij het inplannen van een afspraak. Dit kan op verschillende manieren, je kan mailen, bellen of What's appen. Klik voor meer informatie op deze link:  AFSPRAAK MAKEN? Binnenkort is het ook mogelijk online zelf een afspraak in te plannen. 

2. Voor het consult

Voordat het werkelijke consult plaats vindt heb ik inzicht nodig in de aard van het probleem. Je krijgt daarvoor een intake formulier gemaild. Deze dient drie dagen voordat het consult aanvangt weer ingevuld in mijn bezit te zijn. Heb je gekozen voor een online consult? Dan krijg je 24 uur van te voren een uitnodiging via de mail om deel te nemen aan een Teams meeting. Bij deze uitnodiging staat ook beschreven hoe Teams werkt. De uitnodiging dient door jou geaccepteerd te worden. 

3. Het consult

Het is zover, de dag van het consult. Je hebt ervoor gekozen dit online te doen of om naar de praktijk te komen. Het consult begint met een anamnese aan de hand van het door jou ingevulde intake formulier. Door te vragen en te kijken probeer ik inzichtelijk te maken wat het exacte probleem is. Wanneer dit helder is gaan we samen onderzoeken hoe we dit met mijn advies kunnen gaan aanpakken. Omdat het belangrijk is dat je een beetje snapt hoe het lichaam functioneert en waardoor jouw klachten kunnen zijn ontstaan, zul je altijd wat uitleg krijgen tijdens het consult.

Het eerste consult duurt gemiddeld zo'n 75 tot 90 minuten.

4. Plan van aanpak

Binnen een week nadat het consult heeft plaatsgevonden ontvang je via de mail een uitgewerkt "Plan van aanpak". In dit plan staan mijn adviezen uitgewerkt zodat je weet wat jij kunt doen om afscheid te nemen van je klachten!

5. Opvolg consult

Het raadzaam om een opvolgconsult in te plannen. Dit consult vindt binnen zes tot acht weken na het eerste consult plaats. Tijdens het opvolgconsult evalueren we het "Plan van aanpak" traject. Waar loop je tegenaan? Doe je alles op de juiste manier? En natuurlijk.... hoe is het gesteld met de klachten? Tijdens dit consult kijken we wat er misschien nog meer nodig is om je klachten nog beter aan te kunnen pakken.